Example Site Message: Click to Edit/Replace Text

ABOUT

Rawatan yang menjadi trending di masa kini

BB GLOW SKIN TREATMENT

  Kelebihan Rawatan sulam bedak / Bb Glow Skin Treatment 🌼Meneutralkan radikal bebas
🌼Memudarkan pigmentasi kulit, bintik hitam, bekas parut jerawat dsb.
🌼Mengurangkan kandungan melanin dalam kulit sebelum atau selepas pancaran UV
🌼Mengembalikan warna kulit
🌼Mengurangkan masalah tona kulit tidak sekata
🌼Tidak menutup pori-pori kulit seperti memakai foundation atau BB Cream.
🌼Rawatan ini tidak sakit, tiada kesan kemerahan, tiada 'downtime', dan hasilnya boleh terus kelihatan sejurus selepas rawatan!
.  

SULAM BIBIR

  Bibir anda : Hitam ?  Pucat ?  WarnA tidak sekata/ xmenarik ? .
❤Ada beberapa warna yg menarik❤
Malas bersolek dan ingin menjimatkan masa ?  NANO LIPS TINT VS SULAM BIBIR INSTANT CANTIK TANPA SIDE EFFECT   

MESO FACE INJECTION

  Ramai diluar sana yg mengalami masalah kulit jerawat yang sangat-sangat teruk seperti 
1) JERAWAT PASIR 
2) JERAWAT/ JERAGAT YANG TAK HENTI-HENTI
3) JERAWAT / JERAGAT DISEBABKAN HORMON
4) JERAWAT/JERAGAT DISEBABKAN RESDUNG
5) JERAWAT/ JERAGAT DISEBABKAN STRESS
Anda buntu!! Kami ada penyelesaiannya.  

DERMAPEN TREATMENT

  Dermapen umpama satu rawatan akupuntur iaitu teknik tradisional perubatan. Bezanya rawatan akupuntur ni lebih pada mengurangi kesakitan dan dermapen ini pula untuk meningkatkan baik pulih kulit.

Merawat tisu parut dengan digantikan dengan kulit yang baru. Rawatan ini juga ada waktu "Downtime" yang kita panggil "Healing Crisis". So sewaktu tempoh ini jugaklah kulit dirangsang penjanaan collagen dan elastin. Kulit akan dirawat dengan semulajadi manakala kulit yang rosak akan tersingkir dan digantikan dengan pertumbuhan sel-sel kulit yang baru menyebabkan kulit menebal dan juga menganjalkan kulit wajah.


Benefit Rawatan Dermapen
• Mengurangkan parut-parut jerawat atau parut berlubang berlekuk macam kawah bulan tu (macam cik nurul lah)
• Mengurangkan masalah jeragat
• Mengurangkan masalah liang-liang pori terbuka
• Menebalkan kulit yang nipis akibat dari penggunaan produk pengelupasan
• Mengurangkan masalah kulit berminyak/ kering
• Mengurangkan masalah kedut-kedut halus tu/penuaan
• Mencerahkan kulit juga
• Mengurangkan parut-parut hitam
• Mengurangkan masalah bintik-bintik hitam/putih  

9 IN 1 SPA BRIDAL

  RAPIKAN DIRI UNTUK SUAMI "Wahh relax rasanya selepas buat rawatan spa pengantin di CANTIK PERSIS SELEBRITI.
.
RAWATAN SPA BRIDAL
TRIAL 3 JAM ~ 1X SESI 9 dalam 1 NOW RM248
> Jimat RM151
(Harga asal 1X SESI: RM399)

:heavy_minus_sign::heavy_minus_sign::heavy_minus_sign::heavy_minus_sign::heavy_minus_sign::heavy_minus_sign::heavy_minus_sign::heavy_minus_sign::heavy_minus_sign::heavy_minus_sign::heavy_minus_sign::heavy_minus_sign::heavy_minus_sign::heavy_minus_sign::heavy_minus_sign::heavy_minus_sign:
PAKEJ ~ 3X SESI: 9 dalam 1 NOW RM700
> Jimat RM497
(Harga asal 3X SESI: RM1197)

(9 DALAM 1)
Foot Soak
Whitening Full Body Scrub
Milk bath
Flower Bath
Aura Seri Gerinum oil
Body Nourishing Treatment
Lovely Facial
Eye Collgen Mask
Drink Ginger Tea/ Jamu
FREE MANICURE BUFFING   

CARBON PEEL

  CARBON PEEL TREATMENT

WOWW KULIT WHITENING & GLOWING GITEWW 
HILANG DAH KULIT MATI.

P/s Parut dan jeragat yg tebal digalakkan 3 sesi ke 5 sesi utk kesan yg terbaik.

Kelebihan rawatan CARBON PEEL : 
✅Memutihkan kulit wajah 
✅Mengurangkan noda kulit yang tidak sekata ✅Menyingkirkan parut jerawat gelap 
✅Menghilangkan jeragat dan pigmentasi ✅Mengurangkan kedutan dan liang pori terbuka di muka.

Harga asal RM350
================================= 
Grab Cepat untuk dapatkan harga ni!!
👉1 SESI RM248
👉3 SESI RM700

MACAM-MACAM ADA..


EYELASH EXTENSION

SULAM BLUSHER

EYELASH TINTING

SULAM BEDAK

 EYELASH PERMING & TINTING

CARBON PEEL

DERMAPEN 

CHOCOLATE WHITENING FACIAL

FULL BODY MASK

BODY SPA

Facial Service


Other Service


Facial Package


TESTIMONIALS

"menstabilkan keadaan kulit (yang berminyak jd normal, yang kering jadi normal) bintik2 merah pun dah takda.

Liesya

  MESO BB WINK FACE INJECTION Kill small pimple, thight pore,tidak sakit, tidak pedih, anti Wrinkle, selamat, skin Firming & glowing  

Danisya

"Definitely come back to remove all my blackheads..

This is my first time visit .. Had my body massage and facial.. Not bad at all   

Lenny Resad  

  I love cantik persis celebriti.. Really recommend it, siapa rs nak dimanjakan dtglah ke sini, staff yg friendly and helpfull, suasana yg amat kondusif, harga yg berpatutan, Macam2 treatment ada.. X perlu dah susah nak cr spa lain. Hari ni sy buat 4 treatment sekaligus eyelash extention yg Sgt cantik, spa bridal yg amat merelaxkan, facial face and waxing.. Puas dh hati sy.. 4bintang buat cantik persis celebriti... Cantik x saya...  

Azie Ashniella  

 Alhamdulilah will come again. Their staff are friendly & professional especially Sue & Zati. Thanks a lot CPS HQ! 

  Hana Khalil

  Bestnya facial chocolate.. last week saya datang 2 orang rm120 je facial ni. Lepas buat kulit rasa halus mulus dan cerah. Memang saya akan rekmen lagi kawan2 saya untuk cuba rawatan ni. Berbaloii  

 Zill Lina  

Bangi Banch AUGUST 2019 Opening

  CPS SKIN LOVE (100% milik Bumiputera) merupakan pilihan TEPAT anda. Kami adalah pakar kecantikan semenjak 2009 lagi. Kini lebih 300 orang pelanggan berpuas hati yang mendapatkan perkhidmatan dari kami setiap bulan. JANGAN RISAU.. KEPUASAN ANDA DIJAMIN! Terima kasih kerana membaca   

CONTACT US


Booking Slot segera hubungi 03-55194159 @ Whatsapp 010-8061350